www.tvakockarettkok.se
Waluty:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


3-5 dagar till många länder.

När du har beställt, skickar vi dig ett e-mail för att bekräfta din order så snart som möjligt. För att skydda dig försäkrar och registrerar vi alla varor för deras fulla värde. Dessutom måste alla leveranser göras till kreditkorts faktureringsadress, såvida inte en sekundär fraktadress är registrerad hos kreditkortsföretaget. Om din faktureringsadress är en P.O. Fältet måste du ge oss en fysisk adress via e-post, så att du ska se till att du får varan i tid. Observera att P.O. Boxadress är inte tillgänglig och vi kräver att en vuxen skriver in för paketet.

Orderbekräftelse och spårning: När du har beställt din beställning genom att klicka på "Placeringsorder" -knappen ser du orderbekräftelsessidan, och vi skickar ett e-mail till dig för att innehålla ditt ordernummer. Om du inte får bekräftelsemailen, kontakta oss

Beställningar skickas vanligtvis inom 12 timmar. Om din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande som visar att din beställning har skickats med spårningsnummer inom de närmaste 48 timmarna. Det kommer att berätta att bäraren användes och metoden att spåra ordern till din dörr. Vänligen tillåt 3-5 dagar för leverans.

Order kan försenas av följande skäl:

- "Ship to" -adressen är inte densamma som "Bill To" -adressen.

- Order väntar på godkännande av kredit och verifiering.

- Det bra du beställde är slut i lager just nu.

- Ordern kräver speciell anpassning.

Leverans garanteras. Om ditt paket inte skickas till dig för vissa resoner, kommer vi att skicka en gång på vår bekostnad. Vi är inte ansvariga för någon importskatt eller tull på ditt paket. Kunden ska ta ansvar för importen. Du kan använda följande länkar för att spåra ditt paket.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.tvakockarettkok.se